Excursies en rondleidingen

Onze kaasboerderij leent zich uitstekend voor een bezoek, elk jaar ontvangen wij vele schoolklassen en verschillende groepen die een kaasproeverij en rondleiding krijgen door onze kaasmakerij en boerderij. Dit kan een onderdeel zijn van een bedrijfsuitje of als tussenstop bij een wandel of fietstocht.

Tip voor een bijzondere dag uit
Maak een fiets of wandeltocht in de omgeving van Vianen en combineer dat met een kaasproeverij. Daarna kunt u dineren  bij een van de onderstaande restaurants die streekproducten, o.a. onze kaas, in hun gerechten verwerken. Of laat je verwennen bij Zas en Fratsen tijdens een heerlijke high tea.

Scholen: boerderij in de kijker

Met de klas de boer op! U kunt met uw klas de boerderij bezoeken via Boerderij in de Kijker. Er zijn pakketten beschikbaar voor de groepen 3/4, 5/6 en 7/8.

Duur: 2 uur | prijs: scholen uit provincie Utrecht krijgen subsidie | te boeken via www.boerderijindekijker.nl | Tijdstip: op aanvraag

Groepen

Jongeren en volwassenen kunnen geheel op maat een rondleiding boeken met kaasproeverij en eventueel een kunstkoe-melk-wedstrijd.

Helaas niet te boeken ivm corona maatregelen.

Prijs en tijdstip op aanvraag

Individueel

Als u onze boerderijwinkel bezoekt kunt u even in de stallen kijken of er nog nieuwe dieren geboren zijn en even de lekkere boerderij geur op snuiven. Als u van tevoren een afspraak maakt, staat er een kaasproeverij in de vorm van een kaasplankje en een glas sap voor u klaar.

Te boeken op vrijdag en zaterdag | Kosten*: €6,50 p.p.

*Alle genoemde prijzen zijn richtprijzen inclusief BTW. Voor actuele prijzen kunt u daarom het best vooraf contact met de Kaasboerderij van Rossum opnemen.