Support your locals: Boerderij safari

 • Help de boer, koop een supportyourlocals pakket
 • Beleef de boerderij, maak een boerderij-safari in je eigen auto
 • Geniet, van de lekkere producten van de boer
 • Alleen op 2e paasdag! Alleen na bestelling.
 • Een lekker kaaspakket en een uniek exemplaar van de allereerste babygraskaas.

Wat zit er in het pakket?

Alles is vers van de boer. U steunt hiermee boeren: de kaasboer, de fruitteler, de eierboer, de bierbrouwer.

Inhoud supportyourlocals pakket:

 • 0,5 kg jong belegen boerenkaas
 • 0,3 kg kruidenkaas
 • 1 fles fruitsap
 • Kaasdipje
 • 10 verse scharreleieren
 • De Leckere Utrechts biertje
 • Ambachtelijk bereide jam van de Pheasant uit Everdingen
 • Waardebon voor het eerste VIP graskaasje en 10 verse eieren

Af te halen tussen 8-16 mei in onze boerderijwinkel

Maar naast het pakket krijgt u meer. Onze koeien gaan 2e paasdag voor het eerst naar buiten en de boomgaard voor ons huis staat helemaal in bloei, rij via het weiland en het kavelpad een off the road tour over ons bedrijf en langst de koeien die vandaag voor het eerst de wei in gaan. Ook zijn de eerste lammetjes, de kalfjes en de jonge geitjes langst de route te bewonderen. Je blijft de hele rit over ons bedrijf in je eigen auto. Aan het eind wordt het supportyourlocals pakket in de achterbak van je auto gelegd. En tussen 8 en 16 mei kan je je VIP exemplaar van de allereerste graskaas plus 10 gratis eieren in de boerderijwinkel ophalen

Hoe werkt onze veilige safari

Met onze safari bieden we een 100% contactloze oplossing om mensen een heerlijk en vers voedselpakket aan te bieden. We voldoen hiermee ook direct aan de juiste hygiëne voorwaarden met de volledig contactloze afhandeling. Van te voren heb je namelijk online de bestelling gedaan en met Ideal betaald. Daarnaast kan je genieten van een schitterende ervaring, rijden off-road, door de weilanden. Je blijft de hele rit in de auto zitten!!

Stap 1: Je bestelt het supportyourlocalpakket en betaalt in onze webshop

Je kunt 1 of meerdere pakketten bestellen. Het is niet mogelijk andere items te bestellen voor 2e paasdag. Om het beheersbaar te houden werken we met tijdslots.  Bewaar de bevestiging van je bestelling in je emailbox op je telefoon óf print deze uit. Leg dit bestelnummer onder de voorruit. Zo kunnen wij de gehele rit zien dat je een bestelling gedaan hebt en de drive-inn mag inrijden.

Stap 2: Je bezoekt op 2e paasdag 13 april 2020 onze boerderij

Je vindt ons aan de Helsdingse Achterweg 20 in Vianen. Volg de borden voor de start van de route. Houd je aan de aanwijzingen en blijf in je eigen auto zitten.

Stap 3: Zitten in de auto en rijden door de weilanden

Je blijft in de auto zitten. Je rijdt de aangegeven route. Volg de pijlen. Je komt dan uit bij het uitgifte punt van de pakketten. Zorg dat je kofferbak ontgrendeld is.

Stap 4: Wij leggen de bestelling in je kofferbak

Je toont ons je bestelbevestiging. Leg je telefoon met bestelling onder je voorruit of nog liever de bon die je ontvangen hebt als bevestiging. Wij zorgen ervoor dat de bestelling(en) netjes in de auto worden gelegd en zonder fysiek contact. Daarna rij je weer door! Blijf de hele rit in je eigen auto en volg de aanwijzingen van onze mensen.

Stap 5: Geniet van je producten rechtstreeks van de boer

Na afloop is het natuurlijk tijd om thuis met een sapje en een kaasje na te genieten, en het blijft genieten want tussen 8 en 16 mei is de eerste graskaas klaar om te eten. Daar heb jij als eerste recht op, een VIP kaasje ligt klaar om af te halen in de boerderijwinkel met 10 gratis verse eieren.

Het idee

Verse essentiële producten direct van de boer

 • Veiligheid boven alles: Er is geen direct contact
 • Een drive through voor het afhalen: Je blijft in de auto zitten, betaling vooraf met ideal, wij doen het pakket in de auto.
  De boeren en telers worden wel degelijk getroffen door de huidige crisis. Momenteel levert de boerderijwinkel  van Rossum bijvoorbeeld nagenoeg niet aan horeca en catering. De export van melkproducten en vlees naar omliggende landen zijn onzeker geworden. Voor de particuliere markt zijn de evenementen zoals streekmarkten geannuleerd. Daarom dit alternatief.